Vocal Core™

Vocal Core™ is de zangmethode die Rein Kolpa de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en nu wordt aangeboden door ZangProfs. Rein heeft zelf een zeer brede opleiding genoten en gezongen in uiteenlopende zangdisciplines. Deze kennis en ervaringen heeft hij verwerkt in de Vocal Core™. Voor informatie over Rein’s loopbaan kan je naar reinkolpa.nl gaan.

Veel zangers en zangdocenten weten te weinig over de anatomie van het zingen. Hierdoor is er veel verwarring over zingen en zang-gerelateerde onderwerpen zoals ademhaling, falset en ademsteun ontstaan. Door deze onduidelijkheid gaan zangers fouten implementeren in hun zangtechniek, waardoor er een neerwaartse spiraal ontstaat van te hoge spanningen en druk. In de Vocal Core™ krijg je duidelijkheid over je zang-instrument, hoe alles samenwerkt om een bepaalde zang-kwaliteit te bereiken en hoe je dat toepast in een musical- of popnummer.

Vocal Core™ is een destillaat van de belangrijkste zang-stromingen, Bel-Canto, EVTS en CVT, aangevuld met Rein’s ruime ervaring en inzichten als zanger en zangdocent. Alle vaagheden en overtollige informatie zijn weggefilterd. Alleen de kern, de “Core”, is over gebleven. Vocal Core™ geeft je een heel helder beeld van je eigen stem en jouw zangmechanisme. Met deze kennis kun je, samen met Rein, fantastisch leren zingen of je zangtechniek aanscherpen.

Het complete Vocal Core™-Methodeboek is alleen online te gebruiken, waardoor je heel makkelijk onderwerpen kan opzoeken, naar de vele audio- en videovoorbeelden kan klikken en direct vanuit het Methodeboek naar een zangoefening kan klikken. Je hoeft dus niet eerst een CD op te zetten of een hoofdstuk in een ander boek op te zoeken. Op deze manier is het lezen van het Vocal Core™- Methodeboek heel gebruikersvriendelijk en altijd up-to-date. Aanpassingen in de hoofdstukken krijg je direct te zien; je hebt daardoor altijd de nieuwste versie in handen!

Je kunt direct een 1-jarige licentie voor toegang tot het Vocal Core™-Methodeboek aanschaffen door op de link hieronder klikken. Je krijgt een inlogcode toegezonden waarmee je voor een jaar toegang hebt tot het Methodeboek inclusief alle zangoefeningen met audio-voorbeelden. Het Methodeboek is te lezen op je Macbook of laptop, je PC, maar ook op je I-pad of telefoon. Lees voor aanschaf ook de Algemene Voorwaarden.

Informatie over de verschillende cursussen kan je vinden op de pagina ‘cursussen’

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Ik wil een 1-jarige licentie voor het Vocal Core™-Methodeboek á €75,- (incl BTW)
Verlenging van de licentie kost €35,- per jaar (incl BTW)