Zanglessen in Hilversum en Amsterdam

De privé-zanglessen in Hilversum en Amsterdam die Rein geeft, geven je veel helderheid en controle over je zanginstrument. Zowel amateur zangers als professionele zangers zijn welkom. Acteurs en zangers met een goede basis en/of zangtechniek die een auditie of een rol willen voorbereiden, krijgen van Rein de vocale tips en feedback om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Rein Kolpa geeft ook zangles aan groepen

De finishing touch is bij profs vaak de stap die door tijdgebrek wordt overgeslagen. Deze finishing touch is echter net de x-factor waardoor jij de rol krijgt of waardoor je met zekerheid de moeilijke passages in een nummer tackelt.

Rein geeft les volgens de Vocal Core™-methode, die hij gedurende zijn loopbaan heeft ontwikkeld. Op deze pagina kun je meer over Rein’s zangmethode ‘de Vocal Core™’ en zijn manier van lesgeven vinden.

Praktische informatie:

  • De zanglessen in Amsterdam vinden plaats op maandagen en/of dinsdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur
  • De zanglessen in Hilversum vinden plaats op donderdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur
  • De lesduur is 60 minuten
  • 1 zangles kost €66,55 (incl BTW)
  • 10 lessen = 9 lessen betalen (€599 i.p.v. €665,50)*
  • 5 lessen = 4.5 lessen betalen (€299,47 i.p.v. €332,75)*

*Er is geen aflooptermijn. Je krijgt een factuur toegestuurd waarna het bedrag van te voren overgemaakt dient te worden .

Als je overweegt zangles van Rein te nemen maar graag eerst even persoonlijk contact wil hebben, kan dat natuurlijk. Stuur dan een berichtje via het contactformulier en vermeld daarin je telefoonnummer of mailadres. Rein neemt daarna persoonlijk contact met je op.

Workshops en cursussen:

Je kunt ook eerst deelnemen aan de introductie-cursus/workshop Vocal Core™ De Kern. ‘Wat gebeurt er eigenlijk met m’n stem als ik zing? Waarom lukt het mij maar niet om die hoge noot makkelijk te zingen? Zangers zitten met veel vragen, waarop ze vaak geen heldere antwoorden kunnen vinden. De twee-daagse cursus ‘Vocal Core™ – De kern’ geeft antwoord op al je vocale vragen, zodat je precies weet hoe je jouw vocale ‘issues’ kunt oplossen’.

Tijdens de twee cursusdagen krijg je helemaal helder hoe jouw stem werkt. Ook wordt er individueel aan een nummer of lied gewerkt.

Deze tweedaagse cursus/workshop is een perfecte manier om je zanglessen bij Rein te beginnen en zijn manier van lesgeven te ondervinden. Meer informatie over deze cursus/workshop kun je vinden op de pagina ‘Vocal Core™ De Kern’

Wanneer je reeds een opleiding met zang in het pakket hebt afgesloten, heeft ZangProfs ook een docentencursus voor jou. Deze cursus geeft je de verdieping, kennis en plezier in het geven van zangles, omdat je alle vocale vragen beantwoord krijgt. Hierdoor hoor jij als zangdocent direct waar je leerling vocale problemen heeft en weet je precies hoe je deze problemen kunt oplossen. Ga voor meer informatie naar Cursus Docent in de Vocal Core™.