Cursussen & Zanglessen

Zangprofs biedt zanglessen en zangcursussen aan. De zanglessen zijn in Hilversum en Amsterdam. De zangcursussen en workshops zijn door heel Nederland en België. Rein Kolpa is de bedenker van de Vocal Core™ en zangdocent, maar er zijn nu verschillende heel goede zangdocenten die opgeleid zijn in de Vocal Core™. Hieronder lees je meer over alle mogelijkheden.

Welke zanglessen en zangcursussen?

 

Zanglessen in Amsterdam, Hilversum

Workshop Vocal Core™ De Kern

Workshop Vocal Core™ De Kern

Logo van de Vocal Core

Workshop Belten

Workshop Belten (kan iedereen)

Logo van de Vocal Core

Cursus Docent in de Vocal Core™

Cursus Docent in de Vocal Core™

Logo van de Vocal Core

Workshop op Maat

Workshop op Maat

Logo van de Vocal Core

Meld je aan voor een van de cursussen of stel een vraag via het contactformulier.

ZangProfs organiseert, naast zanglessen in Amsterdam of Hilversum, tevens verschillende zangcursussen. Een aantal nieuwe zangcursussen of zangworkshops wordt in de loop van 2020 aan deze lijst toegevoegd.

Waar zijn de zanglessen?

De zanglessen van Rein Kolpa vinden altijd plaats in de ZangProfs-studio’s in Amsterdam en in Hilversum. Er zijn echter op dit moment verschillende Vocal Core™-gecertificeerde zangdocenten. In verschillende steden in Nederland wordt daardoor les wordt gegeven in de Vocal Core™. Op de ZangProfs website zie je of er in jouw stad ook een gecertificeerde docent lesgeeft. Ga hiervoor naar VocalCore Gecertificeerde Docenten voor het overzicht van de gecertificeerde docenten en de steden waar zij wonen.

Waar worden de zangcursussen gegeven?

Afhankelijk van de grootte van de groep, worden de zangcursussen in Amsterdam georganiseerd. Als je niet in de buurt van Amsterdam woont kost het vaak veel tijd, geld en energie om in Amsterdam te komen. Daarom organiseert ZangProfs nu ook workshops elders in Nederland.

Wij organiseren voor jouw musicalvereniging, muziekschool of koor een workshop .  In Augustus 2020 vind een workshop techniek/interpretatie plaats in de theaterschool Tintelbelle in Dongen. ZangProfs organiseert de cursus voor de leerlingen van deze theaterschool, maar de workshop is ook toegankelijk voor externe cursisten.