Workshop Belten (iedereen kan het)

Wat is belten nu precies? En wat is dan fake-belten? Is twang nu nasaal of alleen schepte? Dit zijn vragen die heel veel zangers hebben. Tijdens de workshop ‘Belten’ komen deze termen en technieken uitgebreid aan bod. Je krijgt in deze workshop dan ook antwoord op al je vragen. Je leert precies wat je moet doen en laten voor een gezonde beltklank. Belten moet licht en makkelijk zijn, anders doe je iets niet helemaal goed!

Voor wie is de workshop Belten?

Iedereen kan meedoen aan deze workshop. Zowel professionele zangers als amateur zangers zullen veel aan deze dag hebben. Maar ook zangpedagogen en logopedisten met weinig zangervaring kunnen aan deze workshop deelnemen. Alle deelnemers zullen volledige helderheid krijgen over belten en zullen aan het eind van de dag heerlijk aan het belten zijn!.

Wat gaan we tijdens de workshop Belten doen?

Je krijgt helder uitgelegd wat belten is en wat bijvoorbeeld het verschil is tussen belten en fakebelten (dunbelten genoemd in de Vocal Core™). We gaan de losse onderdelen voor belten oefenen en we gaan natuurlijk ook zelf belten. Omdat er verschillende Vocal Core™-coaches bij de cursus aanwezig zijn, krijg je veel één op één aandacht.

Praktische informatie:

-Er volgt binnenkort een datum waarop de cursus gaat plaatsvinden. Je kan je hieronder wel alvast aanmelden.

-De duur van de workshop ‘Belten’ is van 10:00 uur tot 16:00 uur

-De workshop vind plaats in Amsterdam, maar kan op verzoek ook op jouw locatie worden georganiseerd.

-Prijs van de cursus is €100,00* (excl methodeboek) of €150,00* (incl. 1-jarige licentie voor het online methodeboek). Gespreide betaling is mogelijk

Schrijf je in:

Je kan je alvast inschrijven en je naam op de lijst laten zetten. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de planning. Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen. Ook als je meer informatie wil hebben kan je een vraag stellen via dit contactformulier.