Lax-Vox slangetjes bestellen

Waar gebruik je de slangetjes voor?

Lax-Vox slangetjes, ook wel bekend als ‘bubbel-slangetjes’ zijn enorm populair geworden onder zangers en logopedisten. Er zijn echter ook veel misverstanden over het gebruik ervan, want hoe goed bubbelen ook is voor je stembanden, je zal er niet beter door gaan zingen. Het herstelproces van vermoeide en/of geïrriteerde stembanden wordt daarentegen wel versnelt. De reden hiervoor is dat het gebruik van een Lax-Vox slangetje er voor zorgt dat je stembanden volledig vrij en ontspannen kunnen vibreren. Hierdoor wordt de doorbloeding van de stembanden geoptimaliseerd.

Hoe gebruik je een Lax-Vox slangetje?

Neem een flesje of een glas met water en steek het bubbel-slangetje +/- 2 cm in het flesje of glas met water. Het foneren (zingen) in het slangetje creëert een “bovendruk“, wat ontspanning van de stembanden teweeg brengt. De terugslag van de bubbeltjes, veroorzaakt een extra trilling op de stembanden zelf. Dit is een massage voor de stembanden, waardoor de doorbloeding en de ontspanning van de stembanden verder wordt gestimuleerd. In het methodeboek van de Vocal Core™ krijg je een heldere uitleg over de werking van de stembanden .

Ga je er beter van zingen?

Het heeft niet veel zin zang-oefeningen of vocalises te gaan doen met het bubbel-slangetje. Door zangtechnische oefeningen te doen met gebruik van het bubbel-slangetje, creëer je een situatie die in een normale situatie niet bestaat. Als je vervolgens weer zonder slangetje gaat zingen, is de kans groot dat je technische probleem weer terug is. Doe daarom de speciaal voor de Lax-Vox slangetjes ontwikkelde oefeningen.

Hoe kan je een slangetje bestellen?

Bestel bij ZangProfs een Lax-Vox slangetje, en je krijgt de bubbel-oefeningen er bij geleverd. Bij deze oefeningen staat ook heel duidelijk uitgelegd hoe je het beste het slangetje kan gebruiken. Hieronder zijn een aantal van deze speciale bubbel-oefeningen als voorbeeld te zien:

Een slangetje kost €8,– en twee slangetjes kosten €12,-  (incl. BTW, verzendkosten en bubbel-oefeningen).

Bestel de Lax-Vox slangetjes door onderstaande gegevens in te vullen. Vergeet ook niet je postadres op te geven. Je krijgt een factuur via de mail toegestuurd, en na betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Hoeveel slangetjes wil je bestellen?